Helsingin Seudun Suunnat

Verkkosivuja päivitetään jatkuvasti, ja uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Tilaa uusimman julkaisun pdf-version saapumisesta tiedottava uutiskirje osoitteessa www.helsinginseudunsuunnat.fi/uutiskirje.

Helsingin Seudun Suuntien verkkosivuilla on saatavilla paljon yksittäistä neljännesvuosijulkaisua enemmän indikaattoritietoa. Painettuihin katsauksiin ja sen pdf-versioon on sivuston indikaattoreista poimittu aina vain osa. Julkaisun aihepiirit löytyvät yläreunan otsikkoriviltä. Mukana on aluetalouden, asunto- ja toimitilamarkkinoiden, hyvinvoinnin, liikenteen ja ympäristön, työmarkkinoiden ja väestön indikaattoreita. Toimitamme edelleen myös julkaisun lyhennelmän pdf-versiona neljä kertaa vuodessa.

Helsingin Seudun Suuntien internetsivuston esittelyvideo:

 

Aihealueiden osiot koostuvat lyhyistä teksteistä ja kuvioista, joissa näkyy myös pidemmän aikavälin kehitys. Kuviota klikkaamalla avautuu valinta kopioitavaan kuvaan ja taustalla olevan aineiston aikasarjaan sekä html- että excel-muodossa.

Vuoden ensimmäisen julkaisun materiaali on saatavissa sekä englannin- että ruotsinkielisenä ja kolmannen julkaisun materiaali englanninkielisenä (sivun ylälaidan painikkeet: På svenska, In English).