Tervetuloa käyttämään julkaisun sähköistä versiota

Julkaisun aihepiirit löytyvät yläreunan otsikkoriviltä. Mukana on aluetalouden, asunto- ja toimitilamarkkinoiden, hyvinvoinnin, liikenteen ja ympäristön, työmarkkinoiden ja väestön indikaattoreita. Niiden kautta saat tietoa ajankohtaisista, edellisen vuosineljänneksen keskeisistä trendeistä.

Helsingin Seudun Suuntien internetsivuston esittelyvideo:

Aihealueiden osiot koostuvat lyhyistä teksteistä ja kuvioista, joissa näkyy myös pidemmän aikavälin kehitys. Kuviota klikkaamalla avautuu valinta kopioitavaan kuvaan ja taustalla olevan aineiston aikasarjaan sekä html- että excel-muodossa.

Vuoden ensimmäisen ja kolmannen julkaisun materiaali on saatavissa lisäksi sekä ruotsin- että englanninkielisenä (sivun ylälaidan painikkeet: På svenska, In English).

Toimitamme edelleen myös paperiversion neljä kertaa vuodessa. Pdf-muodossa Helsingin Seudun Suuntien ja englanninkielisen Trends-julkaisun uusin numero sekä arkisto ovat luettavissa Helsingin kaupungin tietokeskuksen internet-sivulta.

Vuonna 2016 painettu julkaisu ilmestyy viikoilla 13, 23, 36 ja 51. Painettu Helsinki Region Trends  2016 ilmestyy joulukuussa.